петак, 1. март 2013.

RAZVOD - DA ILI NE?

Donosimo vam životnu priču jedne majke koja je u dilemi da li da se razvede ili da ostane u braku, uz strah da će joj muž oduzeti dete. Za pomoć se obratila "Autonomnom ženskom centru" koji joj je dao preporuke i savet. Pročitajte, nejpre, njenu priču, a onda i preporuku "Autonomnog ženskog centra". Ukoliko imate sličnih problema, možda će vam ova priča pomoći.

"U braku sam 2.godine i trpim psihičko maltretiranje, konstantno nipodaštavanje, omalovažavanje. Imamo ćerkicu od 20.meseci. Ja trenutno nisam zaposlena, brinem o detetu dok još malo ne ojača imunitet da bi pošla u kolektiv.
Htela bih da se razvedem jer će konstantne svađe loše uticati na dete. Ona zaslužuje mnogo bolje... Imam gde da se vratim i mogu da stvorim sve uslove da Helena bude srećna. Verujte mi da ja u ovom braku nemam ništa... Nemam čak ni osnovno zdravstveno osiguranje već godinu dana jer ON kaže da ću ga dobiti kada sama budem počela da radim, a da ne govorim o ostalim stvarima koje nemam pored čoveka koji zarađuje i više nego dovoljno za normalan život. Uz sve to dobijam uvrede. Osećam se kao krpa kojom se briše pod. Namam nikakve informacije gde ide novac, ponekad mi da džeparac od 200, 300, 500 dinara. Uglavnom mi roditelji i brat kupuju garderobu i stvari za ličnu higijenu. Sve u stanu i oko deteta radim sama. Nikada mi nista nije pomogao! Čak neće ni da je pričuva dok peglam, nego nju držim u jednoj ruci, a peglu u drugoj. Vrhunac agonije je taj što pije alkohol kada prevozi dete i mene (čak i na udaljene relacije). Počinjem da strahujem za naše živote....
Rekla sam mu da želim razvod, ali preti da će uzeti najboljeg advokata i da će mi oduzeti starateljstvo. Da li možete da mi date bilo kakve smernice šta treba da radim, kome da se obratim? Strah me je od svega i ne znam kome da se obratim."

Dete drži ruke na ušima dok se iza njega roditelji svađaju
Interes deteta na prvom mestu


Odgovor koji je primila od "Autonomnog ženskog centra": 

"Poštovana,

Pažljivo sam pročitala vaše pismo i razumela da se nalazite u situaciji psihičkog, fizičkog i ekonomskog nasilja koje nad vama vrši vaš suprug. Pre svega želim da podržim to što ste nam se obratili, jer je prepoznavanje nasilja prvi korak u izlasku iz njega. Odluka o reagovanju zahteva veliku hrabrost i jačinu – sigurno je da je vi posedujete, što je za vas i vaše dete vrlo važno i dobro.

Razumela sam da vas suprug omalovažava, i da vas ograničava u finansijskom smislu. To je čest problem zbog čega su žene u odredjenoj meri sputane da realizuju konkretne korake u izlasku iz nasilja. Svakako je dobro ako imate podršku drugih bliskih osoba – za žene koje proživaljavaju partnersko nasilje jako je važna podrška osoba od poverenja.

Pretnje preuzimanjem starateljstva nad detetom od strane muškarca su česte kad je pitanju nasilje od strane partnera. Iako postoji mogućnost u nekim slučajevima da je muškarac na poziciji moći, najčešće se radi o pretnjama koje služe u svrhu zastrašivanja žene i pojačavanjem kontrole nad njom, kako bi se ona ograničila u svojim reakcijama. Važno je da znate da je za starateljstvo najvažniji kapacitet za roditeljstvo, odnosno da se ono odredjuje prema tome ko je adekvatan roditelj, a da finansijske okolnosti nisu presudne. Vi se svakako možete obratiti centru za socijalni rad na vašoj opštini, možete im se obratiti usmeno, a možete podneti i pisanu prijavu. Takodje, ukoliko udjete u brakorazvodni postupak, možete uz to podneti i prijavu za nasilje u porodici, uz koje možete tražiti mere zaštite od daljeg nasilja (uznemiravanja ili prilaska).

Vi se svakako možete obratiti i policiji. U slučaju da se desi nasilni incident ili da se vi plašite da bi se mogao desiti, šaljem vam broj za celu Srbiju odeljenja policije za nasilje u porodici: 0800-100-600.

Život u nasilju utiče na snage i resurse žene, umanjuje vremenom kapacitete da mu se odupre. Takodje, život u nasilju može da proizvede osećanje nesigurnosti, bespomoćnosti, da se umanji samopouzdanje žene koja ga preživljava. To važi i za decu koja svedoče nasilju – ona mogu usvojiti takav model ponašanja ili se povući i ne prepoznavati ga kasnije u životu ako bude prisutno. Zbog toga svega, i zbog prava da ne trpe nasilje, mi podržavamo i osnažujemo žene da izadju iz nasilja. Važno je, medjutim, uz zrelu odluku da reagujete, da imate i plan izlaska iz nasilja. Plan podrazumeva da potražite podršku od bliskih osoba, isplanirate da li ćete ulaziti u postupke i koje, i ono što je najvažnije – da isplanirate svoj sigurnosni plan, odnosno kako da maksimalno povećate svoju bezbednost i umanjite rizike. Na ovoj strani možete pronaći neke opšte smernice o povećanju svoje sigurnosti: http://www.womenngo.org.rs/images/publikacije-novo/Sigurnosni-plan_2011.pdf . Važno je da vam kažem da su naša iskustva takva da muškarci mogu postati još nasilniji onda kad žena odluči da ga napusti, razvede se, ili mu to najavi. Zbog toga je važno da se obezbedite i da rizike što više umanjite.

Takodje, mi vam možemo biti podrška u sastavljanju individualnog plana izlaska iz nasilja. Možete nam se javiti na SOS telefon za psihološku podršku 011/266-2222 (radi svakog radnog dana od 10 do 20h), gde možemo razgovarati o vašoj situaciji. Naš centar takodje nudi usluge besplatne pravne pomoći. Njima se možete obratiti na telefon 011/26-56-178 (radnim danima od 10 do 12h, i od 17 do 20h ponedeljkom, utorkom i sredom). Pozivanjem ovih telefona možete zakazati i individualne konsultacije ovde u centru s našom konsultantkinjom, ili sa našom pravnicom. Javite se, tu smo da vas saslušamo, razumemo i podržimo."

Ukoliko imate neki savet, sugestiju ili svoje iskustvo, podelite to sa nama. Pomozite svojim pričama i iskustvima drugim ženama.

37 коментара:

  1. Pozdrav moje ime je Camila Rodela i ja sam iz Hrvatske, ali živim u Sjedinjenim Americkim Državama
    State.I sam ovdje da svjedocim o dobrim djelima DR.OGAGA ??KUNTA u My
    Moj suprug i ja smo 27 godina vjencali s dvoje djece. Samo
    prije dvije godine sve je došlo do kraja. Želio sam muž natrag i molio sam
    ali nikada nije slušao, pa sam došla na nekoliko svjedocanstava o tome
    odredeni carobnjak. Neki su svjedocili da je donio svoje Ex
    ljubavnik, neki su svjedocili da vraca maternicu i rak, i druge
    bolest, neki su svjedocili da može baciti caroliju da zaustavi razvod i isto tako
    carolija da dobije dobro placen posao tako dalje. Nevjerojatno je, takoder sam došao preko jednog
    osobito svjedocanstvo, bilo je o ženi nazvanoj Vera, o kojoj je svjedocila
    kako je vratio svog bivšeg ljubavnika i na kraju njezina svjedocenja
    ispustio je e-poštu. Nakon citanja svih ovih, odlucio sam mu pokušati. I
    kontaktirao me putem e-pošte i objasnio mu problem. i on mi je rekao
    što trebam uciniti, ucinio sam to i moj suprug se vratio k meni. Mi smo riješili naše
    pitanja i bili smo još sretniji nego ikad prije DR.OGAGA ??KUNTA ti si a
    darovitog covjeka i necu ga prestati objavljivati ??jer je divan
    Covjek. Ako imate bilo kakvih problema i tražite pravu i istinsku
    Probajte ga u bilo kojem trenutku, on je odgovor na vaše probleme. Možeš
    kontaktirajte ga putem e-maila: ogagakunta@gmail.com i riješite probleme
    poput mene. Može riješiti sljedece probleme i još mnogo toga.
    (1) AKO želite svoj povratak
    (2) ŽELITE ZADOVOLJAVATI SVOJU BOGU ZA STOP DIVORCE
    (3) ŽELITE PROMICIRATI U VAŠEM UREDU
    (4) ŽELITE ŽENE I ŽENE NA RADU UCINITI ATRAKTIVNO
    (5) Ako želite objasniti dijete
    (6) ŽELITE BITI BOG
    (7) ŽELITE SVOJU UMJETNU DA VOLIM SAMO ZA VLASTITU ŽIVOTU
    (8) POTREBU JEDNOG LUCK SPELL
    (9) POTREBU LOTTERIJSKI SPLIT
    (10) Trebate posao
    ogagakunta@gmail.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Posebno hvala dr. Agbazara za POVRATAK moje voljene u roku od 48 sati. Nemam što drugo reći osim da vam zahvalim i da vam kažem da sam sretna .. Moj ljubavnik se prema meni ponaša bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom sada govoreći koliko me voli kao i uvijek .. Ako Imate problema s voljenim kontaktom dr. Agbazara putem e-maila: ( agbazara@gmail.com ) ili WhatsApp ( +2348104102662 ) jer je on rješenje svih problema u vezi

      Избриши
  2. VAŽNO PROČITAJ:

    Moje ime je Dora Ja sam iz Austrije, želim da svetu kažem kako sam dobio pomoć od ovog velikog čoveka koji mi je dao čaroliju da se moj suprug vratio i da se promoviše u mojoj kancelariji, a danas sam srećan sa svojim suprugom i moj život je sjajan, moj muž je napustio 11 godina i bio je sa drugom ženom dok sam patio u usamljenosti, koliko je bolan. Moja braća i sestre tamo savetujem vam da rešite životni problem i imate dobru kuću nego da patite, sada sam menadžer moje firme, dobio sam njegove kontaktne podatke online drugu ženu koja je delila i njegova dobra dela, i rekla mu da ću podeliti svoj dobar rad na internetu kako bi rekli svetu, zato to radim sada. vratio je mog muža koji je otišao 11 godina za manje od 48 sati, on je stvarno moćan čovjek, tako da ako vam neko od nje treba bilo kakvu vrstu pomoći, verujem i znate da vam Dr Ogundele može pomoći 100%. Možete ga kontaktirati putem e-pošte: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Za WhatsApp i Viber Chat: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  3. Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail. com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru

    ОдговориИзбриши
  4. Kako sam povratio svog bivšeg muža ... Ja sam Jessica po imenu. Pozdrav svima koji čitaju ovo svjedočanstvo. Moj muž me je odbacio nakon tri (2) godine braka samo zato što ga je druga žena pogodila i ostavila mene i dijete da pate. jednog dana, kada sam čitala internet, vidjela sam post o tome kako je ovaj spellcaster na ovoj adresi Akheretemple@yahoo.com, pomogao ženi da se oporavi od muža i dala sam joj odgovor na njenu adresu i ona mi je rekla da je žena Imao je čaroliju mog muža i on mi je rekao da će mi pomoći i nakon 2 dana ponovo ću imati svog muža. Vjerovao sam mu i danas mi je drago što svi znaju da ovaj čarobnjak ima moć da vrati ljubavnike. Jer sada sam sretan sa svojim mužem. Hvala za dr Akhere. Vaša e-mail adresa: Akheretemple@yahoo.com ili whatsApp njemu +2348129175848

    ОдговориИзбриши
  5. Trebate li hitan kredit?

    Ja sam pojedinac financijskih stručnjaka koji vam mogu odobriti kredit u rasponu od 5.000 do 2.000.000 € po stopi od 2% godišnje za svaku osobu koja je može vratiti i uz uvjete koji će vam olakšati život. Ovo su područja u kojima vam mogu pomoći:

    * Osobni kredit
    * Hipotekarni kredit
    * Ulaganje
    * Automobilski kredit

    Vaša banka odbija dati kredit ili ne možete posuditi zajam privatnom zajmodavcu jer nemate fiksni posao ili imate projekt, a potrebno vam je financiranje, loš kredit ili trebate novac za plaćanje računa, ili vam je potrebna sredstva za ulaganje u vaše poslovanje? Ja sam rješenje vaših problema i uvjeti su mi povoljni. Osoba koja nije ozbiljna mora se suzdržati!

    Kontaktirajte me samo putem e-maila: mariadiosperez@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  6. Posebno hvala dr. Agbazara za POVRATAK moje voljene u roku od 48 sati. Nemam što drugo reći osim da vam zahvalim i da vam kažem da sam sretna .. Moj ljubavnik se prema meni ponaša bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom sada govoreći koliko me voli kao i uvijek .. Ako Imate problema s voljenim kontaktom dr. Agbazara putem e-maila: ( agbazara@gmail.com ) ili WhatsApp ( +2348104102662 ) jer je on rješenje svih problema u vezi

    ОдговориИзбриши
  7. Žao mi je što sam ovo stavio na internet, ali ne preostaje mi ništa drugo nego ispuniti obećanje dr. ALABI, moćnom bacaču čarolija koji mi je pomogao vratiti svog bivšeg supruga koji je već bio odsutan dva tjedna bez pozdrava meni. tako bolno iskustvo za mene jer je on moja prva ljubav i moj se život vrti oko njega, ali kad me ostavio zbog druge dame, dijelila sam suze i pokušavala sve da zaboravim na njega, ali duboko u srcu bilo je tako nemoguće jer sam ga voljela toliko unatoč boli od koje sam patila. Jedne vjerne večeri pročitao sam komentar o dr. ALABI, moćnom bacaču čarolija koji može pomoći vratiti bivšeg ljubavnika ili okupiti slomljeni dom i još mnogo toga, u početku je to bilo poput šale jer nikada nisam vjerovao u magiju. i Dr. ALABA mi se dokazuje dovodeći njezina muža kući kući nakon dva dana njegove ljubavne čarolije na mog supruga. hvala dr. alabi što me ponovno učinio kompletnom ženom i vratio mog izgubljenog ljubavnika, nastavit ću dijeliti ovo kome će možda biti važno popraviti sve u braku, umjesto da dijelim suze ili prolazim kroz srčani udar, samo ljubazno kontaktirajte dr. ALABU NA njegovoj kontakt e-adresi u nastavku (dralaba300@gmail.com), samo ga kontaktirajte i pogledajte što može učiniti. WhatsApp možete nazvati i putem njegovog broja +2349071995123. Sretno vama onima koji ikad daju ovo suđenje. Pozdrav, samo ljubazno kontaktirajte dr. ALABU na njegovu kontakt e-adresu ispod (dralaba300@gmail.com), samo ga kontaktirajte i pogledajte što može učiniti.
    WhatsApp možete nazvati i putem njegovog broja +2349071995123 sretno vam bilo---;;;

    ОдговориИзбриши
  8. Bok, ja sam Lucija Marko, ovdje sam da bih cijelom svijetu prenio ovu dobru vijest o tome kako sam vratio ljubav svog supruga. Bila sam izbezumljena kad me prošli mjesec ljubav ostavila zbog druge djevojke, ali kad sam našla prijatelja koji me upoznao s liječnikom Alabom, velikim glasnikom, razgovarala sam s njim o svom problemu, kako me je suprug napustio i kako moram dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti želju srca bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što bih trebao učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav nazvala telefonom i rekao mi izgovore da živim prije sada, a sljedeći tjedan nakon što me ljubav zvala da molim za oproštenje, bila sam pozvan na razgovor u moju omiljenu tvrtku, morao sam raditi kao nadzornik. Tako sam sretna i shrvana da moram reći cijelom svijetu o tome kako mi dr. Alaba pomaže da dam svom srcu deseir. Doktor Alaba stručnjak je za sve vrste uroka i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć, obratite se dr. Alabi na sljedeću e-adresu: dralaba3000@gmail.com ili ga možete dobiti putem Whatsappa: +2349071995123. želim ti sve najbolje

    ОдговориИзбриши
  9. MOJE SVJEDOČENJE O KAKO VRAĆAM RAZVODENOG MUŽA DOBROJ POMOĆI DR WALEA NAJVIŠI / NAJBOLJI PSIHIČKI ONLINE KONTAKTIRAJ яго ODMAH: WHATSAPP +2347054019402
    Privilegija je podijeliti ovo čudesno svjedočanstvo sa svijetom. Suprug se razveo od mene prije četiri mjeseca, a ja sam prepuna grižnje savjesti jer nisam znala što učiniti kako bih izmijenila probleme sa suprugom. Potražio sam pomoć na internetu kako bih mogao dobiti pomoć u braku i otkrio sam sjajne svjedoke o DR WALE-u koji je napredovao u svojim čarolijama. Stupila sam u kontakt s njim i eto, DR WALE mi je rekao da će mi pripremiti čaroliju koja će vratiti mog supruga. Bio sam sumnjičav, ali nisam imao druge mogućnosti nego surađivati ​​s njim. tri dana nakon, suprug me nazvao da se vraća kući i od tog dana do ovog trenutka živimo mirno. Sad se vratio s toliko ljubavi i brige. danas mi je drago što vas sve mogu obavijestiti da ovaj bacač uroka ima moć vraćanja ljubavnika natrag i najviše iznenađuje što je naša ljubav sada vrlo jaka, svaki dan je sreća i radost. i nema ništa poput biti s muškarcem kojeg voliš. Toplo ću preporučiti DR WALE svima onima koji trebaju pomoć. ako imate problema obratite se DR WALE-u, dajem vam 100% garanciju da će vam pomoći !!. drwalespellhome@gmail.com ILI
    Viber / WhatsApp +2347054019402

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala vam gospodine na istinskim čarolijama. Ja sam Zara Matteo po imenu. Ovo je stvarno nevjerojatno, a nikad u životu nisam doživio ništa slično. Gospodine, prije nego što sam vas upoznao, pokušao sam na sve moguće načine da vratim muža, ali zapravo sam shvatio da mi ništa ne ide i da je moj muž prema meni razvio mnogo mržnje. Mislila sam da nema nade da se ponovno sastanem sa svojim bivšim mužem. Ali kad sam pročitao dobre kritike o tome kako DR ISIKOLO pomaže drugima, odlučio sam ga kontaktirati. da isprobam i učinio sam sve što mi je naložio i vjerovao sam mu i slijedio njegove upute baš kao što mi je i jamčio za 48 sati, a to je bilo upravo kad me nazvao moj bivši. Gospodine Sad smo zadovoljniji nego ikad. Sve izgleda savršeno i tako prirodno! Hvala vam puno gospodine na vašim autentičnim i neospornim čarolijama ponovnog okupljanja. evo opet njegove e -pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  11. Želim se zahvaliti velikom dr. ISIKOLU što mi je vratio Obnavljanje prekinute veze. Nitko me nije mogao uvjeriti da će Svjedočanstvo ikada postati stvarnost. Bio sam najveći skeptik na svijetu. Nikada nisam vjerovao u čarobne čarolije ili u bilo što slično, ali rekao mi je pouzdan izvor (vrlo blizak suradnik) i isprobao sam to, bila je to jedna od najboljih stvari koje sam ikada napravio. Moj ljubavni život bio je u ruševinama; srce se slomilo i bilo je na rubu trećine. Jednostavno se nisam mogla suočiti s novim razvodom i htjela sam se više potruditi da naša veza uspije, ali činilo se da supruga nije briga. i opet je prekinuo sa mnom. Bio sam zbunjen i ne znam što da učinim, radije da stupe u kontakt s DR ISIKOLOM. Učinio je ljubavnu čaroliju zbog koje mi se suprug vratio za točno 48 sati, uvjeravao me. sada smo jako zadovoljni sobom. DR ISIKOLO ju je natjerao da shvati koliko se volimo i trebamo. Ovaj čovjek je ZA STVARNO i zauvijek. također vam može pomoći da popravite svoju narušenu vezu. Vratila sam muža! Bilo je to poput čuda. kontaktirajte ga sada ako vam je potrebna pomoć. e -pošta: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati Whatsapp/Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  12. Pozdrav svima, moje ime je Dion Dublin, iz Finske. Ovdje želim podijeliti svoje svjedočenje, kako bih svima rekao kako sam vratio svoju ženu uz pomoć dr. Ogundelea, čarobnjaka. Žena me napustila više od 6 godina, svugdje sam tražio pomoć, ali nitko mi nije mogao pomoći. Prošli tjedan našao sam ljude koji su pričali o doktoru Ogundeleu na različitim forumima i kako im pomaže i u rješavanju njihovih problema, odmah sam kontaktirao dr. Ogundelea koji je odgovorio i započeo svoj posao nakon 24 sata, nazvala me supruga koja je otišla prije 6 godina i vratila se kući, ovo nisu samo priče, ovo je moje istinsko životno iskustvo, ovaj čovjek je vrlo moćan, obratite mu se za bilo koju vrstu pomoći i uvjeravam vas da ćete vam pomoći 100%. Kontaktirajte ga na WhatsApp -u i Viberu: +27638836445.

    ОдговориИзбриши
  13. Zauvijek ću biti dužan velikom DOKTORU ISIKOLU što mi je popravio raskinut brak. Nakon što me suprug ostavio k ljubavnici na 3 mjeseca. Nikada nisam vjerovao u čarolije sve dok me moj prijatelj nije upoznao s njim. U početku sam bila skeptična prema njemu jer sam čula mnogo o lažnim čarolijama, ali sam ostavila svoje sumnje iza sebe jer sam očajnički željela vratiti muža i učinila sam prema onome što mi je naložio. Sada se moj muž vratio samo 48 sati nakon što ga je kontaktirao i ljubav i sreća su mu vraćeni. Ponovno živim sretno sa svojim mužem nakon 6 mjeseci razvoda i neću se smiriti dok on ne bude poznat u cijelom svijetu. Također se specijalizirao za čarolije zaštite, čarolije, čarolije nadmorske visine E.T.C. Povežite se s DOKTOROM ISIKOLOM sada, njegov e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  14. Obećala sam da ću ispričati svoje svjedočenje po cijelom svijetu kad mi se moj čovjek vrati i moj muž dođe baš onako kako mi je rekao DR ISIKOLO kad mi je pomogao. Napravio sam pravi izbor što sam kontaktirao DR ISIKOLA, velikog čarobnjaka koji vam može pomoći u rješavanju vaših problema. Moj me čovjek ostavio da patim i nikad nisam vjerovala da će mi se opet vratiti, ali kad sam kontaktirala dr. ISIKOLA, uvjerio me da će moj čovjek opet doći. pridržavao sam se postupaka i bez oklijevanja, on je obavio posao koji je vratio ljubav i sreću koju smo dijelili. Moj muž mi je otrčao za 48 sati moleći za oprost, a ja sam potvrdila da su njegove moći tako stvarne. Bio sam toliko iznenađen da je čarolija djelovala baš kako mi je rekao. Ovo je tako nevjerojatno i želim da vjerujete jer je DR ISIKOLO tako stvaran i pozivam vas da ga odmah kontaktirate na njegovu e -poštu kako bi vam i on mogao pomoći onako kako je pomogao meni. e -pošta: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  15. Moj suprug i ja smo u braku već oko osam godina. Bili smo sretno oženjeni s dvoje djece, dječakom i djevojčicom. prije pet mjeseci počela sam primjećivati ​​njegovo čudno ponašanje, a nekoliko tjedana kasnije saznala sam da se moj muž viđa s nekim. Počeo je kasno dolaziti kući s posla, više mu nije stalo ni do mene ni do djece, ponekad izađe van pa se čak ne vrati kući oko tri-šest dana. Učinio sam sve što sam mogao da ispravim ovaj problem, ali bez uspjeha. Postao sam jako zabrinut i trebala mi je pomoć. Dok sam jednoga dana pregledavao Internet, naišao sam na web stranicu koja sugerira da DR WALE može pomoći u rješavanju bračnih problema, vraćanju prekinutih odnosa itd. Dakle, osjetio sam da bih ga trebao kontaktirati nakon što sam ga kontaktirao, rekao sam mu s kakvim se problemima suočavam u braku, rekao mi je da će baciti čini za mene. što mi je dobro učinio. Nekoliko tjedana kasnije moj muž je došao k meni i ispričao se za nepravde koje je učinio i obećao da to više nikada neće učiniti. Od tada se sve vratilo u normalu. Ja i moja obitelj ponovno živimo zajedno sretno .. Sve zahvaljujući DR WALE -u. Ako vam je potreban čarobnjak koji može baciti čini koja zaista djeluje, predlažem da ga kontaktirate. Neće vas razočarati. Ovo je njegov WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  16. Svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude koji su rekli da je to nemoguće. Moje ime je Yosef Ben David i ja sam iz Tel Aviva, Izrael. Ali selim se u Chicago u SAD sa suprugom. Sretno sam oženjen s dvoje djece i ljupkom suprugom. Nešto se strašno dogodilo mojoj obitelji kad sam ostao bez posla, a supruga je napustila dom jer nisam mogao brinuti o sebi i potrebama svoje obitelji. Njezina i moja djeca u tom trenutku. Nijedna žena me ne podržava da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati testnu poruku svojoj ženi, ali me sprječava da razgovaram s njom, pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i obitelji, ali i dalje znam da mi se može pomoći, a kasnije sam se prijavio toliko prijatelja, ali ipak me nisu zvali, sve dok ne dođe vjeran dan koji nikada u životu neću zaboraviti. Kad sam upoznala svog starog prijatelja koji mi je objasnio sve moje poteškoće i ispričao mi je o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u Coca Coli i rekao mi je da je čarobnjak, ali ja sam osoba koja nikad ne vjeruje u pravopisu, ali odlučila sam probati, a DrAlaba me uputila i pokazala mi što da radim ovih sedam dana obroka. Slijedim sve upute i dobro radim ono što je od mene tražio. DrAlaba se pobrinuo da sve prođe u redu i da će me moja žena ponovno vidjeti nakon divnog rada DrAlabe. Supruga me nazvala s nepoznatim brojem i ispričala se te mi rekla da joj jako nedostajemo ja i naša djeca i supruga koji smo se vratili kući. I nakon dva dana nazvao me prijatelj koji mi je poslao zahvalnicu, sada sam upravitelj Paragona u SAD -u. Savjetujem vam ako imate problema pošaljite poruku na ovu e-adresu: dralaba3000@gmail.com ili WhatsApp putem telefona +1 (580) 373-2215 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje.

    ОдговориИзбриши
  17. Život sa mnom nije bio lak nakon što je moj brak razbijen kada je moj muž tražio razvod, ali zahvaljujem Bogu što je iskoristio DR WALE-a koji je poput boga na Zemlji da obnovi moj razoreni brak svojom moćnom čarolijom. Patila sam od depresije 6 mjeseci, ali danas sam tako sretna što sam upoznala DR WALE-a jer me njegova čarolija doista natjerala da povjerujem da su čarolije stvarne i da djeluju. Zanimala sam sve upute koje mi je dao DR WALE jer mi je obećao da će me učiniti sretnom i ponosnom i stvarno, sve se to dogodilo i moj muž se vratio k meni s koljenima na tlu moleći me za oprost za nekoliko dana nakon što sam stupio u kontakt s njim i sada smo ponovno savršeno povezani za cijeli život. Mogu hrabro reći svima vani da su čarolije DR WALE stvarno najbolje i najmoćnije. Zauvijek sam mu zahvalan do kraja vremena. Dakle, možete se povezati s njim putem e-pošte putem: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  18. Postoji čovjek kojem vjerujem i čini čuda s čarolijama, zove se DR WALE. spasio je moj brak prije devet godina svojom čarolijom. Moj muž je podnio zahtjev za razvod i bilo je vrlo neugodno, sramotno i srceparajuće, počela sam tražiti pomoć na internetu kada sam vidjela različita svjedočanstva u kojima su ljudi cijenili DR WALE-a što im je pomogao da obnove vezu pa sam ga kontaktirala putem WhatsAppa: +2347054019402 za pomoć i on se odazvao i obećao da će mi pomoći da obnovim svoj brak svojom čarolijom. Učinila sam kako mi je rekao i nekoliko dana kasnije moj se muž vratio moleći me na koljenima da mu oprostim i prihvatim ga natrag. Otkazao je razvod, sad je devet godina, a mi smo još uvijek u sretnom braku. Nastavit ću cijeniti DR WALE-a jer je on Bog na Zemlji. On može pomoći i vama. Kontaktirajte ga putem WhatsAppa: +2347054019402 ILI e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  19. Želim ovdje svima ispričati kako je DR WALE promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva sam dobivala proviziju za plaćanje računa dok je određena kolegica u umu kupovala kuće. Bio sam zbunjen oko nje jer su svi bili zavidni na tome koliku je proviziju napravila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničeg dodatnog što je radila što ju je činilo drugačijom i skoro pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me odvezla, molio sam je da mi da neke savjete i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji u poslu, što me dodatno zbunilo jer je očito bila bolja. Nakon mnogih razgovora, obavijestila me o DR WALE-u koji joj je izveo čaroliju sreće što ju je učinilo izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što on traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupio svoju prvu kuću i uštedio dovoljno novca da svoje blizanke pošaljem na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih zamislio da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR WALE. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktni kontakt broj WhatsApp / Viber : +2347054019402 ILI Email : drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  20. Želim reći veliku zahvalnost DR WALE-u za divan posao koji je učinio za mene pomažući mi da spasim svoj brak, moj muž je tražio pismo za razvod zbog malog nesporazuma koji smo imali u posljednjih nekoliko mjeseci, a ja nikada htjela sam ovo jer toliko volim svog muža i sva naša investicija bila je zajednički posao i ne želim biti daleko od svoje obitelji i svoje dvoje ljupke djece. Moj prijatelj mi je rekao o DR WALE-u i kako joj je također pomogao oko njezinih bračnih problema, pa sam ga morala kontaktirati jer želim spriječiti svog muža da dovrši pismo za razvod i želim zadržati svoju obitelj na okupu i nakon što sam ga kontaktirala, ja Rečeno mi je što trebam učiniti i kada sam trebala početi vidjeti rezultat, učinila sam kako je DR WALE uputio i nakon nekoliko dana moj muž me nazvao i počeo tražiti moj oprost i sve mi je bilo kao san i mi smo ponovno svi zajedno žive sretno zahvaljujući DR WALE-u. Kontaktirajte ga danas za bračnu pomoć putem WhatsApp/Viber broja: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  21. PROFESIONALNA ČAROLIJA KOJA VAM MOŽE POMOĆI S LJUBAVNIM ČAROLIJAMA DA HITNO VRATE BIVŠEG LJUBAVNIKA NAKON RAZVODA/RAZVODA ČAK I AKO SE VAŠA SITUACIJA ČINI BEZNADNA! KONTAKT: DR WALE NA WHATSAPP/VIBERU: +2347054019402 JE SIGURNO NAJBOLJI ČAROVAC ONLINE I NJEGOVI REZULTAT JE 100% GARANCIJA..
    Nakon šest godina mog braka sa suprugom, moj muž je počeo izlaziti s drugim curama i pokazivati ​​mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će se razvesti od mene ako se usudim ispitivati ​​ga o njegovoj aferi s drugim djevojkama, bila sam totalno shrvana i zbunjen sve dok mi jedan stari prijatelj nije rekao o čaroliji na internetu DR WALE koji pomaže ljudima u njihovim vezama i problemima braka pomoću moći ljubavnih čarolija, kada sam kontaktirao DR WALE-a, rekao mi je sve što trebam učiniti i ja slijedio sve upute koje mi je dao i učinio sam sve što je tražio od mene. nakon što je prošlo nekoliko tjedana sve se počelo okretati za moje dobro sada je prestao izlaziti s curama i sa mnom je zauvijek i stvarno. Kontaktirajte DR WALE-a sjajnu čaroliju Caster za vašu vezu ili problem u braku.
    Evo njegovog kontakta..
    WhatsApp/Viber : +2347054019402 ili
    drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  22. MOĆNI ČAROPIS KOJI JE VRATIO MOG MUŽ U MOJ ŽIVOT NAKON DA ME OSTAVIO DR WALE WHATSAPP/VIBER : +2347054019402 ILI PREKO E-MAIL DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Pozdrav moji prijatelji, želim upotrijebiti ovaj medij da zahvalim DR WALE-u jer je vratio mog muža. moj muž me ostavio zbog svoje bivše djevojke koju je imao prije nego što me je oženio to je teška situacija za mene nazvala sam ga i molila ga da se vrati on je odbio rekao je da me više ne voli Pokušao sam na sve moguće načine da ga vratim sve je bilo uzalud sam rekla svojoj prijateljici o tome i ona mi je dala kontakt s DR WALE-om, a ja sam mu WhatsApp rekla i rekao mu svoj problem, a on mi je rekao što da radim i ja sam to učinila, a on je bacio ljubavnu čaroliju koja je vratila muža za nekoliko tjedana. Ako trebate pomoć da se vratite zajedno s bivšim, razgovarajte s DR WALE-om putem WhatsAppa/Vibera: +2347054019402 ili drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  23. Ovo je svjedočanstvo koje ću reći svima da čuju. U braku sam četiri 4 godine i pete godine mog braka, druga žena je imala čaroliju da mi oduzme ljubavnika i moj muž je ostavio mene i djecu i patili smo 2 godine dok nisam upoznala post gdje je dr. uduebor pomogla nekome i odlučila sam mu pokušati pomoći da vratim svog ljubavnika kući i vjerujte mi samo sam poslala svoju sliku njemu i onu svog muža i nakon 48 sati kako mi je rekao, vidjela sam da je auto uletio u kuća i eto to je bio moj muž i došao je k meni i djeci i zato sam sretan što mogu učiniti da se svaka od vas nađe slično da se sretne s njom i da joj vaš ljubavnik vrati poruku ispod. molimo Vas da je kontaktirate putem e-maila: dr.uduebor ili WhatsApp na +2349044159370
    Specijalizirao se za sljedeće čarolije:*Ljubavne čarolije*Bračne čarolije*Novčane čarolije*Čarolije ljepote*Čarolije za bogatstvo*Čarolije seksualne privlačnosti*Čarolije za liječenje HIV-a*Čarolije u kockarnici*Uklanjanje čarolija prokletstva*Čarolije zaštite*Čarolije lutrije*Čarolije za sreću*Čarolije za sreću

    ОдговориИзбриши
  24. U ovom životu svi zaslužujemo da budemo sretni u svom braku. brak je za bolje i najgore vrijeme, brak je za oba roditelja da ojačaju i zajedno odgajaju djecu. ovo je nešto što je potrebno svim brakovima. zahvalna sam na pomoći koju je DR WALE pružio meni i mom mužu, naš brak je bio na točki kolapsa moj muž više nije sudjelovao u stvarima koje radimo u kući, on uvijek iznosi razne izgovore, čak ga nije ni briga više o našoj djeci. kad sam počeo primjećivati ​​njegovo smiješno ponašanje, brzo sam rekao prijatelju koji me upoznao s DR WALE-om, zatim sam rekao DR WALE-u o svojim problemima s kojima se suočavam u braku. Odatle mi je DR WALE rekao sve što je potrebno učiniti, učinio sam sve što je tražio od mene, platio sam i stavke za koje je tražio od mene. dok pišem ovo svjedočanstvo sada moja sreća je vraćena i ja i moj muž smo sada sretni zajedno. U slučaju da ste u DR WALE-u, pomozite mu da ga kontaktirate na WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili na e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  25. Tražite zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital, itd.! Privatni sam zajmodavac, dajem kredite tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  26. Trebate li hitan zajam za posao ili račune? kontaktirajte nas putem e-pošte za informacije o našoj usluzi zajma. e-mail: quickloan2020@hotmail.com ili WHATSAPP +1 (812) 266-9901

    ОдговориИзбриши
  27. Tako sam uzbuđena što je moj pokvareni brak obnovljen. nedavno smo se pomirili iako je bilo teško. Prošlo je više od mjesec dana, a čini se da se sve vratilo u normalu. Počeo se bolje odnositi prema meni i to je bio proces ozdravljenja za oboje. Noćna kobila koja je trajala skoro 4 godine prije nego što smo prekinuli konačno je gotova. Kao da smo se iznova zaljubili! Oboje smo prošlost ostavili iza sebe, oboje idemo naprijed i po prvi put nakon dugo vremena budućnost izgleda puno svjetlija. ne mogu u svijetu izraziti koliko sam zahvalan DR WALE na oživljavanju, kao da smo konačno ponovno otkrili one stvari jedno o drugom zbog kojih smo se uopće zaljubili. Sva briga i stres jednostavno su nestali. Hvala vam DR WALE što ste spasili moj raspadnuti brak i vratili mi muža. Ja i moj muž ponovno živimo sretno zajedno. Sve zahvaljujući DR WALE-u. ako i vi imate problema s ognjištem. Kontaktirajte DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 ILI e-mail - drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  28. Moj muž je otišao iz kuće kako bi živio s drugom ženom koju je upoznao na poslu, a meni je poslao papire za razvod. Nisam željela razvod jer jako volim svog muža i ne želim da mi se obitelj raspadne. Sumnjala sam da je žena koristila čaroliju da veže mog muža kako se ne bi mogao vratiti svojoj obitelji. Tražila sam savjete o tome kako ponovno osvojiti muža i naišla sam na komentar koji kaže da joj je DR WALE pomogao da povrati muža nakon nekoliko mjeseci prekida i uzela sam WhatsApp broj DR WALE-a koji je bio prisutan u komentaru i WhatsApp +2347054019402 o mom problemu i on mi je odgovorio i pomogao mi da oporavim svog muža u roku od dva dana i trenutno je moj muž ponovo sa mnom i pun je još više ljubavi nego prije. Također možete kontaktirati DR WALE-a za pomoć na njegov WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili e-mail: drwalespellhome@gmail.com DR WALE je prava osoba koju možete kontaktirati u vezi s vašim problemima u vezi ili braku i on će vam pomoći da vratite bivšeg, a ja sam vrlo rado svjedoči o svom dobrom radu

    ОдговориИзбриши
  29. Jako sam sretna što mogu podijeliti ovo nevjerojatno svjedočanstvo, bila sam povrijeđena i slomljenog srca kad me muž ostavio s našim djetetom, bila sam zbunjena i nisam znala što da radim, toliko sam ga voljela, pokušala sam sve što sam mogla vratio ga je, ali sav moj trud je bio uzaludan, jednog vjernog dana objasnio sam svoj problem svojoj prijateljici, a ona mi je rekla za sjajnog ljubavnog čarobnjaka koji se zove DR WALE zbog kojeg je također zatrudnjela kada je tražila dijete, nakon što je rekao mi je da sam i ja otišla na internet vidjeti sve dobre vijesti o DR WALE-u, kontaktirala sam DR WALE-a putem kontakt informacija koje mi je dao prijatelj, nakon nekoliko sati čarolija mi je odgovorila i rekla mi da ostanem i dala mi neke upute o što da radim i učinila sam točno kako mi je rečeno, na moje najveće iznenađenje javio mi se suprug koji me nije nazvao tri godine i počeo se ispričavati za sve nepravde koje mi je učinio i molio me da se želi vratiti kući sa mnom i djecom, sad me volio više nego ikad prije, moja ugledna braćo gledatelji i sestre ako prolazite kroz bilo kakav problem kontaktirajte DR WALE-a dajem vam 100% garanciju da će on riješiti vaše probleme. kontaktirajte ga PUTEM WhatsAppa/Vibera: +2347054019402 ILI Emaila: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  30. MOJ SUPRUG SE VRATIO UZ VELIKU POMOĆ LJUBAVNE ČAROLIJE DR. WALEA
    Tako sam uzbuđena. Moj prekinuti brak je obnovljen, moj bivši muž se vratio nakon što je ostavio mene i naše troje djece zbog druge žene. Bio sam tako sretan što sam upoznao DR WALE-a kako pomaže mnogim ljudima da vrate ljubavnika pa sam ga kontaktirao da i meni pomogne. tako mi je DR WALE pomogao da vratim svog muža. Veliko vam hvala, DR WALE, jer nikada nisam mislila da će mi se moj bivši muž vratiti tako brzo uz vašu čaroliju. Ti si najbolji i najveći na svijetu. ako ste ovdje i trebate svoju bivšu ljubavnicu natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, kontaktirajte DR WALE-a sada. Evo njegovog kontakta: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ILI Email: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  31. Privilegija je podijeliti ovo čudesno svjedočanstvo sa svijetom. Muž se razveo od mene prije petnaest mjeseci i bila sam ispunjena grižnjom savjesti jer nisam znala što učiniti da riješim probleme sa svojim mužem. Tražila sam pomoć na internetu o tome kako mogu dobiti pomoć u svom braku i otkrila sam izvrsne svjedoke o DR WALE-u koji je napredovao sa svojim čarolijama. Stupila sam u kontakt s njim i evo, DR WALE mi je rekao da će mi pripremiti čaroliju koja će mi vratiti muža. Bio sam skeptičan, ali nisam imao drugu opciju nego raditi s njim. Nakon rada s DR WALE-om, nekoliko dana kasnije, suprug me nazvao da se vraća kući i od tog dana do ovog trenutka živimo mirno. Sada se vratio s toliko ljubavi i brige. danas mi je drago što vas sve obavještavam da ovaj bacač čarolija ima moć vratiti ljubavnike i ono što najviše iznenađuje je da je naša ljubav sada vrlo jaka, svaki dan je sreća i radost. i Ne postoji ništa bolje od biti s čovjekom kojeg voliš. Toplo ću preporučiti DR WALE-a svakome tko treba bilo kakvu pomoć. Ako imate bilo kakav problem kontaktirajte DR WALE-a, dajem vam 100% garanciju da će vam pomoći!!. Njegov WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ili Email: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  32. Želim upotrijebiti ovaj medij da zahvalim velikom bacaču čarolija DR WALE-u što mi je vratio mog dragog muža. Kad je moj muž ostavio mene i naše dvoje djece zbog druge žene, živjela sam u bolovima jer ga jako volim, nisam znala što da radim, zapravo bila sam zbunjena dok nisam srela svoju prijateljicu koja se zove Ella i ja rekla joj kroz što prolazim, onda mi je rekla da se ne brinem da je i ona prošla kroz isti problem, ali u njenom slučaju to je bio dečko, zatim me odvela do jednog spiritualista, vračara, po imenu DR WALE koji joj je pomogao nazad njezinog dečka, kada sam kontaktirala DR WALE-a na njegov WhatsApp +2347054019402 rekla sam mu svoje probleme, nakon toga mi je rekao što da radim i rekao je da će nakon nekoliko tjedana moj muž doći puzajući njegova koljena moleći me da mu oprostim. Nakon nekoliko tjedana moj muž je došao i počeo me moliti, nisam očekivala da će se to dogoditi tako brzo, pokucali su mi na vrata, kada sam otvorila vrata, na moje najveće iznenađenje vidjela sam svog muža na koljenima kako moli mene i naše djeca da mu oproste.
    On također liječi sve vrste bolesti uključujući i onu dolje navedenu,
    1. HIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. RAK.
    4. ALS (Lou Gehrigova bolest).
    5. Hepatitis B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. NIZAK BROJ SPERMAJA.
    8. ASTMA.
    9. PROBLEM VIRĐINIJE.
    10. PROLJEV.
    11. HRPA.
    12. HLADA.
    13. MOŽDANI UDAR.

    Također je bacio sljedeće čarolije,

    1. želite dobar brak,
    2. ti si političar i treba ti zaštita,
    3. trebaš ljubavnu čaroliju,
    4. želiš biti bogat muškarac ili žena,
    5. želite da vas partner voli,
    6. tražite ženu ili muža,
    7. želite raditi vizu za bilo koju zemlju po vašem izboru,
    8. poslovni ste čovjek ili žena i želite da se vaš posao pokrene,
    9. želite da vas vaš šef voli,
    10. želite da vas muž ili žena obožavaju,
    11 Trebaš čaroliju za posao,
    12 Trebate unapređenje na poslu,
    Svatko tko ima gore navedene probleme neka kontaktira DR WALE-a, velikog bacača čarolija. Kontaktirajte ga putem WhatsAppa/Vibera: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  33. Zadnjih osam godina i deset mjeseci bolujem od herpesa i od tada sam uzimala niz lijekova i tableta, ali nije bilo poboljšanja dok nisam naišla na svjedočanstva DR WALE-a kako je liječio razne ljude od raznih bolesti po cijelom svijetu, onda sam i ja njega kontaktirao. Nakon našeg razgovora poslao mi je lijek koji sam uzela prema njegovim uputama. Kad sam završio s uzimanjem biljnih lijekova, otišao sam na liječnički pregled i na moje najveće iznenađenje izliječio sam se od herpesa. Srce mi je tako ispunjeno radošću. Ako bolujete od herpesa ili bilo koje druge bolesti, možete kontaktirati DR WALE-a danas na ovaj WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    DR WALE također liječi:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. RAK
    4. ALS (Lou Gehrigova bolest)
    5. Hepatitis B

    ОдговориИзбриши
  34. Oduvijek sam želio moći ne živjeti od plaće do plaće ili imati bilo kakav dug. Radila sam u računovodstvu oko 20 godina i jedva sam spajala kraj s krajem. Činilo se da svaki put kad bih napredovao u tvrtki i dobio povišicu, moji bi životni troškovi značajno porasli i nikad nisam mogao napredovati. lutrijske čarolije. Onda mi je jednog dana moj najbolji prijatelj rekao istinu o tome što je učinio kada ga je žena ostavila. Bacio je ljubavne čarolije, a ona je prekinula brakorazvodnu parnicu i ponovno su bili zajedno. Kad mi je to rekao, pitao sam koga je koristio i dao mi je njihov WhatsApp kontakt. +2347054019402 i odmah sam kontaktirao DR WALE za pomoć. Vidio sam da nude različite vrste novčanih čarolija kako bi pomogli dobiti na lutriji. Odmah me zaintrigiralo. Uvijek sam se osjećao kao da ću jednog dana dobiti na lutriji. Dao sam začarati jackpot lutriju i čekao sam svoj dobitak. Rečeno mi je da igram lutriju svaki tjedan i učinio sam što mi je rečeno. Ionako sam igrao lutriju svaki tjedan, tako da to nije ništa promijenilo. Unutar otprilike dva tjedna to se dogodilo. Osvojio sam 100.000$!! Nisam mogao vjerovati! Nije bilo dovoljno novca da odmah odem u mirovinu, ali sam ga dobro uložio i omogućio mi je da radim na pola radnog vremena i pomoći će mi da se umirovim mnogo ranije. Vječno sam zahvalan što sam pronašao DR WALEA. Možete ga kontaktirati putem WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili Email: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  35. Pozdrav prijatelji, sjajno i nevjerojatno svjedočanstvo o Velikom bacaču čarolija koje stvarno volim podijeliti. Povratak moje žene je ono što sam najmanje očekivao i nisam mogao zamisliti. Ja i moja žena smo u braku pet godina i živimo sretno ali odjednom se ona potpuno promijenila i okrenula od mene i nikad nisam znao što se događa, pokušao sam je pitati ali mi je odbila reći što problem je, i kako je vrijeme prolazilo ona je tražila razvod. Bio sam tako zabrinut i zbunjen, i dao sam sve od sebe da je vratim, ali nije bilo lako, mislio sam da je svaka nada izgubljena, a dok sam tražio izlaz, moj prijatelj koji je imao sličan problem rekao je ja o sjajnom bacaču čarolija po imenu DR WALE koji mu je također pomogao da vrati svoju ženu. Nikad u cijelom životu nisam vjerovao u čaranje ili magiju jer nikad nisam mislio da će uspjeti, ali sam pokušao dati ovom čovjeku priliku i na moje najveće iznenađenje, bacio je čaroliju na mene, ali danas smo ponovno zajedno u lijepom domu s troje prekrasne djece. Opet smo sretni zajedno i koristim ovu priliku da kažem svima koji prolaze u sličnoj situaciji da ga kontaktiraju na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ili Email: drwalespellhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  36. Imala sam ozbiljnih problema u vezi sa svojim dečkom i to je rezultiralo njegovom selidbom u stan svoje prijateljice. Sve se pogoršalo jer je s prijateljicom počeo često odlaziti u barove i striptiz klubove, opijati se i padati u nesvijest. Uvijek mi prijeti telefonom kad god ga nazovem zbog svih loših savjeta koje mu je prijatelj dao. Stvarno ga volim i bili smo u vezi pet godina i dobili smo prekrasnu kćer. Također sam izgubila mnogo novca na terapeutima dok me prijateljica kojoj je pomogao da se uda za svog dečka iz djetinjstva nije upoznala DR. WALE; to mi je dalo potpuno samopouzdanje i snagu da ga vratim. Učinila sam sve što je tražio i unutar tjedan dana nazvao me dečko i odjurio kući, stvari su se jednostavno promijenile među nama emocionalno. Ima posao i prestao je piti i imati nebitne prijatelje. To je čudo za koje nikad nisam vjerovao da je moguće jer sam izgubio svaku nadu dok nisam pronašao DR WALE-a. Zato sam obećao podijeliti svoje svjedočanstvo po cijelom svemiru. Sva hvala dr. WALE-u na velikom poslu koji je obavio za mene. Ispod su detalji o DR WALE-u. WhatsApp: +2347054019402 ili e-pošta: drwalespellhome@gmail.com u situaciji da prolazite kroz slomljeno srce, i uvjeravam vas da će, kao što je on meni učinio, sigurno pomoći i vama.

    ОдговориИзбриши